New Year's dinner

Op 16 januari kwamen 40 vrouwen samen in Amigo Gent voor The Epic Dinner. Het doel van het evenement was om een platform te bieden voor vrouwen in de horeca om met elkaar in contact te komen, te netwerken en van elkaar te leren.

Het hoogtepunt van de avond was een keynote speech van Veronique Bockstal, de vrouw van 1 miljoen euro, die sprak over hoe je zelfbeperkende overtuigingen kunt overwinnen. Zelfbeperkende overtuigingen zijn gedachten en houdingen die ons ervan weerhouden onze doelen te bereiken en ons volledige potentieel te benutten. Veronique's toespraak was boeiend, inspirerend en tot nadenken stemmend, en de aanwezigen voelden zich gemotiveerd en gesterkt.

Na de toespraak werden de aanwezigen uitgenodigd om deel te nemen aan rondetafelgesprekken, waar ze de kans kregen om hun gedachten en ervaringen over zelfbeperkende overtuigingen te delen. De discussies werden gefaciliteerd door de organisatoren, die de vrouwen aanmoedigden om tijdens de cursussen van plaats te wisselen, zodat iedereen de kans kreeg om te netwerken en van elkaar te leren. Vergezeld van heerlijke Midden-Oosterse hapjes, cocktails met een laag ABV-gehalte en heerlijke natuurlijke wijnen, verlieten de vrouwen de avond gemotiveerder en klaar om aan hun persoonlijke en professionele doelen te werken.

Sorry, dit artikel is alleen voor leden...